La policia investiga l’intent ‘d’assalt’ d’un pis al centre de Sant Julià

L’avís d’un veí que hauria vist uns joves forçant com a mínim la porta d’un dels habitatges d’un edifici de l’avinguda Verge de Canòlich els hauria fet desistir

Portal de l'edifici on hi hauria hagut l'intent de furt.
Portal de l'edifici on hi hauria hagut l'intent de furt. B. N.

La policia investiga com una suposada temptativa de furt amb força un intent d’assalt que hi hauria hagut aquest divendres en un pis del centre de Sant Julià. El fet que un veí sentís soroll i veiés el moviment estrany d’un petit grup de joves hauria, d’una banda, fet desistir aquests i, de l’altra, hauria servit per comunicar el fet al cos d’ordre i aquest hagi iniciat una investigació per intentar aclarir la situació.

Els fets van succeir en un edifici que té diversos habitatges però que la majoria d’ells són titularitat de la mateixa família. En alguns casos, segons fonts veïnals, en algun dels immobles hi ha viscut gent poc o molt conflictiva. Seria en aquest entorn que s’estaria indagant per mirar de saber què va passar. Aparentment, com s’ha dit, es tractaria d’un intent de furt amb força avortat per la presència d’un veí.

De fet, segons algunes fonts, hores després dels fets s’haurien controlat alguns dels sospitosos però no es van arribar a detenir atès que no hi hauria hagut prou elements per fer-ho. D’aquí que la investigació oberta i en marxa, i mirant de recuperar possibles indicis o elements que permetin saber què va passar i mirar d’arrestar-ne els reals implicats.

Comentaris (2)

Trending