Una parella borratxa es va pegant pel carrer i al final acaba detinguda

Es tracta d’uns turistes d’una trentena d’anys que van anar causant aldarulls durant la tarda d’aquest diumenge per diversos punts del centre del país

Una patrulla de policia a l'avinguda Meritxell.
Una patrulla de policia a l'avinguda Meritxell. P. C.

Una parella de turistes d’una trentena d’anys ha acabat dormint la mona al despatx central de la policia. Els dos joves, visiblement alcoholitzats, van protagonitzar diversos altercats almenys durant la jornada vespertina d’aquest diumenge, i veient que no deposaven la seva actitud, al final se’ls va haver de detenir per l’escàndol que estaven generant a la via pública i perquè s’estaven agredint mútuament de forma contínua.

Agents de la policia van haver d’intervenir com a mínim en dues ocasions durant la tarda vespre d’aquest diumenge. En un primer moment a l’avinguda Meritxell i, més tard, al tomb de la rotonda de la Dama de Gel. La parella presentava un estat d’embriaguesa cada vegada major. I lluny de calmar-se, els incidents a la via pública també anaven en augment. En els primers moments, i pensant que sols es tractava dels efectes de l’alcohol, se’ls va convèncer perquè deixessin de provocar altercats al carrer.

D’entrada va semblar que entenien la situació i després d’un breu control al tomb de l’avinguda Meritxell, a la part més propera a la Rotonda, se’ls va deixar que fessin la seva. Però l’alcohol també va fer la seva i la situació va anar a més, amb la qual cosa finalment, i després que altres vianants alertessin que s’estaven agredint la policia va acabar procedint a la seva detenció per evitar mals majors.

Comentaris (8)

Trending