Un operari de la construcció cau al buit des d’una dotzena de metres a La Querola

L’accident laboral ha passat a primera hora del matí en l’obra que fa anys que s’està duent a terme a Ordino

Una imatge de La Querola.
Una imatge de La Querola. Toni Solanelles

Un operari de la construcció que treballava des de bon matí a l’obra de La Querola, l’edifici singular projectat per Jean Nouvel que fa anys que s’està construint a Ordino, ha patit un fort cop com a conseqüència de la caiguda que ha sofert des d’una altura corresponent a una tercera planta i es manté ingressat en observació a l’hospital.

Segons fonts dels equips d’emergència que l’han hagut d’atendre, l’accident ha passat poc abans de les 8 del matí i la víctima de l’accident laboral, un jove de 30 anys, s’hauria precipitat al buit des d’una altura aproximada d’una dotzena de metres. De seguida s’han desplaçat fins al lloc dels fets el SUM i els bombers.

També s’hi han incorporat poc més tard agents de la policia i inspectors del departament de Treball per analitzar les causes del sinistre. Tot i l'aparositat de la caiguda, després de la preceptiva valoració s'ha descartat qualsevol lesió destacada, malgrat quedar ingressat al centre hospitalari en observació i per controlar-li el dolor que sofreix.

Comentaris (2)

Trending