Una operació policial a França acaba amb onze detinguts per contraban de tabac i alcohol

L'operatiu ha tancat una investigació que va iniciar fa alguns mesos la brigada especialitzada de Castelnaudary

Control de policia a l'Aude.
Control de policia a l'Aude. GENDARMERIE DE L'AUDE

Onze persones han estat detingudes aquest dimarts en el marc d'una operació contra el contraban de tabac i d'alcohol que s'ha dut a terme a Narbonne, Carcassonne i Pamiers. L'operatiu ha tancat una investigació que va iniciar fa alguns mesos la brigada especialitzada de Castelnaudary.

L'operació ha estat batejada amb el nom de Clopes 11 (cigarrets i el número de departament de l'Aude) ha comptat amb la col·laboració dels serveis judicials de duana i del grup d'intervenció regional (GIR) vinculat a la policia judicial de Montpellier. Els agents han pogut actuar després que un batlle signés una comissió rogatòria.

Els agents han fet les detencions la matinada d'aquest dimarts. N'han participat més d'un centenar per culminar unes investigacions que han estat llargues i que han culminat amb el desmantellament de la xarxa de contraban de tabac d'Andorra. No es descarta que en les próximes hores hi hagi més detencions. La xarxa es dedicava principalment al contraban de tabac però també al d'alcohol.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending