Multen un motorista que es va parar davant un cotxe a la CG-1 per ‘xulejar-lo’ i va ser gravat

(AMB VÍDEO) El conductor del vehicle portava un dispositiu per enregistrar i va difondre a les xarxes socials la gravació per denunciar el comportament que tenen massa sovint alguns pilots de motos

El motorista 'desafiant' el conductor del cotxe.
El motorista 'desafiant' el conductor del cotxe.

Durant un bon tram de la carretera general CG-1 des de la sortida de Sant Julià i en direcció a Espanya, va anar fent ziga-zagues sense parar. Avançant per la dreta, fent-ho per l’esquerra. Ara corrent més del compte, ara canviant de carril sense cap mena de necessitat… Fins que en un moment donat, i a cavall de la seva KTM, a l’altura de la gasolinera del centre comercial River es va aturar enmig de la calçada sense cap mena de mania davant el cotxe el conductor del qual l’havia ‘claxonat’ després d’un dels seus avançaments perillosos.

Els fets haurien passat dimecres a la tarda. El motorista, un resident espanyol igual que el conductor del vehicle, va voler ‘xulejar’, justament, el jove que estava al volant d’un Opel Corsa. El que no sabia el pilot de la KTM 1290 Super Adventure és que el conductor del cotxe estava fins als nassos de les conductes imprudents o temeràries d’alguns pilots de motos i duia el dispositiu necessari per gravar. I ho va fer. Des de la sortida de Sant Julià i fins a l’antic Punt de Trobada més o menys.

Per denunciar la situació, va agafar i va penjar el vídeo a les xarxes socials, tot fent constar sense manies, a més, la matrícula de la motocicleta conduïda per l’infractor. A més, va posar el fet en coneixement de la policia. Posat en contacte l’Altaveu amb el conductor denunciant, explica que no hi ha cap més història que la que es veu en les imatges, que ha permès reproduir, i ha explicat que l’actitud de suposada reprimenda xulesca del motorista va venir després que ell fes sonar el clàxon com a repulsa d’un avançament que just va estar de fer-li saltar un retrovisor.

Observant el vídeo, amb la informació aportada pel conductor del Corsa, i a partir de la base de dades de què disposa la policia, constatant que l’home de la moto hauria comès diverses infraccions, responsables de l’àrea de circulació del cos haurien convocat recentment el motorista, segons que ha pogut saber l’Altaveu de fonts coneixedores del cas, i li haurien imposat la sanció corresponent per haver conduït de manera temerària posant en perill altres usuaris de la xarxa viària.

Comentaris (38)

Trending