Traslladen a Barcelona la dona que s’ha precipitat des d’un tercer pis a Escaldes

La ferida, que hauria caigut des d’un edifici que fa xamfrà entre l’avinguda del Fener i el carrer Isabel Sandy, ha estat traslladada pel SUM a l’hospital on l’han estabilitzat després d’arribar inconscient i se l’ha enviat cap a Sant Pau

La policia ha acordonat la zona on ha quedat estesa la dona.
La policia ha acordonat la zona on ha quedat estesa la dona. Toni Solanelles

La dona que s’ha precipitat des d’un tercer pis d’un edifici d’Escaldes ha estat traslladada aquesta mitja tarda cap a l’hospital barceloní de Sant Pau en previsió que se li hagi de fer algun tipus de tractament de neurocirurgia. La dona ha arribat inconscient a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i després de ser estabilitzada, els responsables mèdics han decidit enviar-la amb helicòpter cap a Barcelona.

La policia, el SUM i una dotació d’agents de circulació del comú d’Escaldes s’han hagut de mobilitzar a primera hora d’aquesta tarda per atendre una dona que s’ha precipitat a la via pública des de la tercera planta d’un edifici que fa xamfrà entre el carrer Isabel Sandy i l’avinguda del Fener escaldenca. La dona ha estat traslladada a l’hospital amb les lesions derivades del fort impacte sofert, almenys, al rostre i al tòrax.

La mobilització s’ha iniciat passats deu minuts, aproximadament, de les 2 de la tarda. Els primers en ser alertats han estat els agents de circulació d’Escaldes. Ràpidament s’hi ha afegit almenys una patrulla de la policia i vist l’estat de la dona, també el SUM s’ha traslladat cap a la zona. Els efectius de la policia han acordonat la zona on ha quedat estesa la dona mentre els sanitaris feien una primera intervenció prèvia al seu trasllat al centre hospitalari.

L'helicòpter que ha acudit aquesta tarda al centre hospitalari a cercar la ferida.
L'helicòpter que ha acudit aquesta tarda al centre hospitalari a cercar la ferida. Toni Solanelles

En principi, es descarta qualsevol indici de criminalitat i fins i tot d’accidentalitat. Els agents de la policia que han acudit al lloc, que n’han marxat al tomb de 2/4 de 4 de la tarda, han agafat els elements que han cregut escaients per a l’aclariment dels fets i han pres una primera declaració a la parella de la dona afectada, que suposadament estava al pis en el moment que hi ha hagut la caiguda però que no hi tindria res a veure.

 

La principal lesió que presenta la ferida és un traumatisme cranial. La dona, segons les fonts mèdiques consultades, presenta múltiples fractures per tot el cos. El seu estat és molt greu però, d’entrada, cap de les lesions que presenta, per si sola, no hauria de fer témer per la seva vida. A Sant Pau s’hauria de valorar quin tractament s’ha de dur a terme. En principi no hauria d’haver-hi intervenció quirúrgica. Però si calgués alguna intervenció de neurocirurgià, el centre sanitari andorrà no disposa d’aquest recurs.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending