Mobilització arran de la defunció per causes naturals d’un resident a Arinsal

Els bombers i la policia han rebut un avís poc abans de les 4 de la tarda alertant de la mort d’un home que hauria anat a passejar per l’entrada del camí del Pla de l’Estany, que porta cap al parc del Comapedrosa

L'helicòpter arribant a l'hospital.
L'helicòpter arribant a l'hospital. Toni Solanelles

Bombers, policia, personal sanitari i autoritats judicials s’han hagut de mobilitzar aquesta tarda per anar a rescatar un home resident de 71 anys que s’ha sentit indisposat mentre passejava per la zona d’accés al camí del Pla de l’Estany, que porta cap al parc del Comapedrosa, a Arinsal, i no s’ha pogut refer. Els cossos de seguretat han rebut l’alerta poc abans de les 4 de la tarda i han activat el protocol per tal d’acudir al rescat del difunt.

Quan les persones que han avisat s’han posat en contacte, per exemple, amb els bombers, ja han deixat clar que la persona per la qual se sol·licitava el rescat no tenia constants vitals. Des del primer moment s’han descartat indicis de criminalitat i la persona tampoc no hauria sofert cap accident més enllà de la fallada de la salut. Els cossos de seguretat han fet els pertinents tràmits abans d’evacuar el cos del malaurat resident cap al centre hospitalari, primer, per traslladar-lo després al tanatori nacional on s’hauran de fer les proves forenses de rigor.

Comentaris (1)

Trending