Investiguen un robatori en un pis d’Encamp amb la sospita que n’hi pot haver més d’afectats

El furt amb força constatat fins ara s’hauria descobert divendres al matí en un habitatge del carrer Hort de Godí, però els veïns de la zona creuen que a mida que arribin de fora altres ciutadans es descobriran més ‘pals’

Una imatge d'arxiu del carrer Hort de Godí d'Encamp.
Una imatge d'arxiu del carrer Hort de Godí d'Encamp. ARXIU

La policia investiga des de divendres un furt amb força en un pis d’un edifici del carrer Hort de Godí d’Encamp. Els seus ocupants, segons fonts veïnals, havien marxat uns dies fora. El robatori l’hauria descobert un familiar. Per la manera com es va desmuntar el pany i per com estava remogut l’interior de l’habitatge, hi ha la sospita que no serà l’únic domicili del país que haurà rebut la visita dels lladres aquests dies. Malauradament, no és un fet inhabitual quan hi ha períodes de vacances i caps de setmana.

De moment, només es té notícia d’aquest furt d’Hort de Godí. Segons fonts veïnals, el familiar d’un dels ocupants, relativament nous al bloc, va acudir dimecres a donar de menjar a les mascotes que havien marxat uns dies fora del Principat. Encara no havia anat per posar la clau al pany, ja es va adonar de tot plegat. Haurien estat els veïns mateix els que van trucar a la policia per comunicar la circumstància. Les fonts consultades no han pogut determinar si el pany estava a terra a l’interior o si els lladres se’l van endur.

L’habitatge estava remogut, encara que no en excés. Calaixos oberts i remenats i alguns espais més també amb signes d’haver estat escrutats pels lladres, que solen buscar objectes valuosos però alhora poc voluminosos: diners, joies o rellotges

El que està clar, segons les fonts veïnals consultades, és que el pany no era al seu lloc i, per tant, extret d’on havia de ser van tenir camp lliure per entrar al pis. Hores d’ara, no tenen cap element que els faci pensar en sospitosos ni en quan podrien haver-se succeït exactament els fets. El que és clar és que, ara per ara, en el mateix edifici no hi hauria hagut cap altre furt entre altres coses, segons les fonts, perquè la immensa majoria dels residents han estat aquests darrers dies a casa.

Les fonts consultades no han pogut determinar si els lladres s’han pogut endur gaires coses de valor o no. Els consultats han explicat que els ocupants són una parella jove, treballadora. I que pel que van comentar els investigadors quan van acudir a l’edifici, l’habitatge estava remogut, encara que no en excés. Calaixos oberts i remenats i alguns espais més també amb signes d’haver estat escrutats pels lladres, que solen buscar objectes valuosos però alhora poc voluminosos: diners, joies o rellotges.

Els veïns estan convençuts que per la manera d’actuar que es desprèn de com va quedar el pany, no s’anava ni molt menys a la recerca d’un pis concret sinó que es mira d’actuar en tants habitatges com es pot tot assegurant-se, per poc que es pugui, que no hi ha ningú a l’interior. Per aquest motiu, tot i que estan gairebé segurs que en el mateix bloc no es detectarà cap altre ensurt, no dubten que en la mateixa zona o en altres punts del Principat a mida que vagin tornant els ciutadans després de dies fora, de vacances, es descobriran nous ensurts.

Comentaris

Trending