Investiguen ‘l’assalt’ al xalet d’un ‘youtuber’

La policia estaria fent indagacions sobre l’accés il·legítim, als Vilars, al domicili de ByTarifa, tot i que s’hauria descartat que la intenció fos robar-hi

Daniel Ramírez és més conegut com a ByTarifa.
Daniel Ramírez és més conegut com a ByTarifa. arxiu

La policia està duent la investigació necessària per mirar d’aclarir qui hauria accedit, la setmana passada i de manera il·legítima, al xalet que ocupa el ‘youtuber’ Daniel Ramírez, més conegut com a ByTarifa. Les primeres indagacions haurien descartat del tot la possibilitat que aquell o aquells que haguessin ‘assaltat’ la finca ho hagués fet o ho haguessin fet per robar. Més aviat se sospita d’algun tipus de bretolada o similar.

ByTarifa viu de lloguer en un xalet d’alt nivell als Vilars. El ‘youtuber’ hauria posat en coneixement la setmana passada, hores després que algú accedís al recinte immobiliari, que havia trobat elements que portaven a pensar de manera indubtable que hi havia hagut una violació de domicili. Després de descartar el furt, la hipòtesi principal és que hauria estat alguna persona que hauria accedit al recinte (que no dins de l’habitatge pròpiament dit) per fer alguna ‘gracieta’. Fins i tot es podria tractar d’algun aprenent de ‘youtuber’ que volgués guanyar seguidors amb l’acció.

Ara per ara, però, no consta que hagi transcendit cap gravació que fos subjecta d’haver estat enregistrada en el marc d’aquell ‘assalt’. Fonts consultades properes a l’entorn del ‘youtuber’ han ressaltat que el fet que hi hagi persones que acudeixin a domicilis d’aquests joves ho fomenta, en part, l’exposició que ells mateixos fan. Daniel Ramírez, de 22 anys, publicita vídeos de moltes menes, des de bromes i reptes a videojocs. ByTarifa no seria el primer ‘youtuber’ que té ‘problemes’ amb seguidors o fans.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending