Investigació en marxa per aclarir l’assalt a un xalet de la zona del Sant Ermengol

La policia mira de corroborar si s’ha consumat un furt amb força i sospita de dues persones: una que hauria accedit a l’immoble per una finestra i una segona que hauria fet tasques de vigilància fent veure que practicava esport

S'estan fent controls aleatoris per mirar de trobar els sospitosos.
S'estan fent controls aleatoris per mirar de trobar els sospitosos. Toni Solanelles

La policia manté en marxa un petit dispositiu per mirar de trobar els autors d’un suposat furt, encara per confirmar, que hi hauria hagut aquest migdia en un xalet de la zona del Sant Ermengol. Per ara se sap que un home ha accedit per una finestra a un immoble de l’esmentada urbanització d’Andorra la Vella.

El presumpte autor del furt anava vestit amb una samarreta blanca, uns pantalons de color marró, unes sabatilles esportives blanques i una gorra de color blau fosc. Se sospita d’un segon home que hauria simulat fer esport als voltants del xalet i anava vestit amb una jaqueta blava, pantalons curts i malles negres. També duia calçat esportiu i gorra. La policia destaca que es tracta d’un fet aïllat i analitza en aquests moments si l’home que ha accedit al domicili ha pogut endur-se algun objecte de valor.

Etiquetes

Comentaris

Trending