Indignació per ‘l’apologia’ de la conducció temerària a les xarxes socials

(AMB VÍDEO) Des del mateix compte de Tik Tok que s’han estat publicitant vídeos protagonitzats per un Ferrari amb un conegut empresari de plataformes comercials digitals al volant, es mostra ara la perillosa ascensió cap a Canillo d’aquest matí d’un Lamborghini

https://youtu.be/BLdVxzYh3Q4

Inconsciència o impunitat. O totes dues coses. La indignació comença a ser generalitzada per ‘l’apologia’ de la conducció temerària i més hi tot que s’està fent des de les xarxes socials que durant temps han estat mostrant les ‘aventures’ més que perilloses al volant d’un Ferrari per part d’un conegut empresari de plataformes comercials digitals. Des del mateix compte de Tik Tok que s’ha estat publicitant les imatges del Ferrari, s’ha mostrat aquest dissabte les arriscadíssimes maniobres d’un Lamborghini.

El vehicle en qüestió, a velocitats que dupliquen o més el màxim permès, fa avançaments envaint el carril contrari en un tram, a la CG-2, entre Meritxell i Canillo, en què en el mateix sentit en què circula el Lamborghini hi ha dos carrils. El conductor en qüestió, que la policia haurà d’aclarir si és el mateix que el del Ferrari, és plenament conscient del que està fent i de les imprudències temeràries que està cometent. És com una mena de joc que comenta amb el seu acompanyant. Sense manies.

WhatsApp Image 2022 01 25 at 21.10.11

Relacionat

La policia preveu imputar per conducció temerària el propietari del Ferrari dels vídeos a TikTok

El fet que des del mateix compte de Tik Tok que es publicitaven les maniobres del Ferrari s’hagi mostrat ara la marxa en direcció a Canillo del Lamborghini no només fa mal pensar sobre les cabrioles del suposat conductor sinó que està causant una enorme indignació. Més encara després que el conductor del Ferrari respongués persones crítiques a través d’un perfil de Twitter que hores després va eliminar. El va suprimir després de, presumptament, permetre’s fer comentaris que ratllen la xenofòbia alhora que s’advertien fins i tot algunes amenaces.

lamborghini2
El volant i el quadre de comandament del Lamborghini.

Hi ha un malestar molt evident amb la inacció, almenys fins avui, de la policia, que fa més de dues setmanes que està al cas de l’existència de les pràctiques conductives enregistrades i ‘emeses’ a través de les xarxes socials. De fet, la indignació ja existeix dins mateix del cos de policia, on no s’entén -i ara ja no s’accepta- que no s’actuï amb fermesa contra el conductor del Ferrari. I si s’acabés confirmant que resulta ser el mateix que el del Lamborghini, tot plegat, indiquen les fonts consultades, ja hauria de comportar una actuació fins i tot judicial sense dilacions ni massa contemplacions.

En el cas de l’enregistrament publicitat aquest dissabte, no hi ha dubte que el Lamborghini en qüestió posa en perill la vida de tercers. Són nombrosos els cotxes que hi ha a la via, a la CG-2, en el trajecte del vehicle circulant a una velocitat desmesurada. Vehicles que tant circulen en la mateixa direcció que el cotxe que protagonitza tota mena d’infraccions com en la direcció contrària.

150
El Lamborghini hauria superat els 150 quilòmetres per hora.

 

Comentaris (40)

Trending