Extingit l'incendi en una de les torres d'Escaldes en construcció amb un ferit lleu

(AMB VÍDEO) Les flames s’han originat a la dotzena planta on hi havia material de construcció i el vent les ha propagat a la lona exterior, les causes de les quals es desconeixen i l'afectat ha estat atès per l'ambulància dels Bombers

El fum, ben negre, provocat per l'incendi.
El fum, ben negre, provocat per l'incendi.

Un incendi ha afectat una de les torres que s’està construint a Escaldes Engordany. El foc s’ha produït aquest migdia, a la planta dotze on hi havia material de construcciói ha deixat un ferit lleu. Això ha provocat una important columna de fum negre. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat els bombers que han extingit les flames, tot i que continuen remullant la zona per evitar que quedi cap punt calent.

Cinc dotacions de bombers amb 13 efectius s’han desplaçat aquest migdia a la zona del Clot d’Emprivat després que s’hagi declarat un incendi a la planta dotze en la torre Zenit que està en construcció. El cap de guàrdia, Marc Roger, ha explicat que “desconeixem les causes de d’incendi, però hi havia material d’obra aïllant i cables elèctrics al costa. El vent ha ajudat a propagar el foc fins a la lona de protecció”.

En el moment dels fets hi hauria entre set i vuit treballadors, que han estat evacuats. Un d’ell ha tingut una afectació lleu, que ha hagut de ser atès per les dues ambulàncies del SAAS que s’hi ha desplaçat.

https://youtu.be/CBGQh714TAs

 

Roger ha explicat que el foc ja està extingit, tot i que els Bombers continuen remullant la zona per evitar punts calents que provoquin que les flames tornin a revifar. Fins al lloc dels fests s'hi han desplaçat el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i portaveu, Guillem Casal i l'equip comunal d'Escaldes-Engordany.

 

 

Etiquetes

Comentaris (54)

Trending