Un home ferit en un accident amb un patinet elèctric

La víctima va perdre el control de vehicle i va caure de forma aparatosa a terra, fet que li va provocar un important trau a la cara

Comentaris

Un patinet eèctric.
Un patinet eèctric. ARXIU

Un home va resultar ferit en un accident que va tenir mentre circulava amb un patinet elèctric pel centre d’Andorra la Vella. Cap a les dotze de la nit, va perdre el control del vehicle i va caure a terra. Va ser atès a l’hospital, tot i que de ferides lleus. Principalment, un important trau a la cara.

Els fets van tenir lloc a l’avinguda Príncep Benlloch de la capital, just al davant de la residència Clara Rabassa. Segons les fonts consultades, l’home va caure tot sol, sense que hi hagués cap altre vehicle implicat en l’accident. Per causes que encara es desconeixen va perdre el control del patinet i va caure de forma molt aparatosa a terra.

Es va donar un fort cop a la cara. Els testimonis del succés afirmen que tenia una important ferida a la cara. Per això, va ser atès a l’ambulància i, posteriorment, va ser traslladat al servei d’urgències de l’hospital, on se li va fer les cures pertinents. Fonts sanitàries han indicat que al cap de poca estona se li va poder donar l’alta.

Etiquetes

Comentaris

Trending