Ingressats a l’UCI amb fractures vertebrals els dos ocupants de la moto accidentada a Meritxell

(AMB VÍDEO) La motocicleta, una Yamaha andorrana, circulava en direcció a Encamp i estava avançant un vehicle també matriculat al Principat, ha lliscat i s’ha acabat encastant contra un vehicle espanyol que es dirigia cap a Canillo

Els equips sanitaris atenent els ferits.
Els equips sanitaris atenent els ferits.

Els dos ocupants d’una motocicleta matriculada al Principat -de 24 i 20 anys- han patit ferides de gravetat després d’impactar contra una furgoneta i han hagut de ser ingressats a la unitat de cures intensives (UCI). Tot i les lesions que pateixen, incloses fractures vertebrals, no es tem per la seva vida. L’accident ha passat poc després de les 7 de la tarda a tocar de la rotonda de Meritxell, al terme parroquial de Canillo.

Segons les primeres impressions, la motocicleta, una Yamaha YZS1000 que circulava en direcció a Encamp, estava avançant un cotxe Hyundai Coupe també del Principat i per causes que s’hauran d’investigar el seu conductor n’ha perdut el control i ha impactat contra una furgoneta Nissan NV-2000 amb plaques espanyoles que es dirigia cap a Canillo. Els dos ocupants de la motocicleta, home i dona d'una vintena d'anys i residents al país, han sofert greus ferides.

Els sanitaris han hagut de fer diverses maniobres de salvament abans d’immobilitzar els dos ferits i poder-los  traslladar cap a l’hospital. Una vegada allí, han estat valorats pertinentment i segons que han informat fonts sanitàries, el pilot de la moto, de 24 anys, pateix una contusió pulmonar i una altra a la melsa més una fractura vertebral. La seva acompanyant, de 20 anys, s’ha fet una ferida important sense fractura en un braç i com el conductor, ha patit una fractura vertebral. També ha sofert una fractura hepàtica. Tots dos queden hospitalitzats a l’UCI per tal que els equips mèdics puguin seguir l’evolució dels dos joves.

L’acompanyant del conductor de la furgoneta espanyola, que ha resultat amb importants danys materials, ha sofert un atac d’angoixa i ha hagut de ser atesa a l’interior d’un establiment de restauració que hi ha al mateix indret on hi ha hagut l’accident. El sinistre ha obligat a tancar al trànsit un tram de la carretera CG-2 durant tres quarts d’hora per tal que els equips de salvament (bombers i especialistes del SUM), primer, i els especialistes en atestats (policies en col·laboració amb agents de circulació de Canillo), després, poguessin treballar en millors condicions. Alhora, els tres vehicles implicats també ocupaven bona part de la calçada. El tall viari ha generat notables retencions, especialment de baixada, això és en sentit Encamp, cap al centre del país.

Comentaris (10)

Trending