Fueteja el marit amb la seva pròpia porra de feina i acaba empresonada

Els antecedents en matèria de violència domèstica de la dona, resident a Encamp, haurien afavorit el seu ingrés a la Comella en règim de semi-llibertat després de ser detinguda

Els fets haurien passat en un habitatge de la carretera dels Cortals d'Encamp.
Els fets haurien passat en un habitatge de la carretera dels Cortals d'Encamp. ARXIU

Que de tant en tant discutien i fins i tot una mica més sembla evident. En tot cas, la nit passada va succeir en un habitatge d’una promoció als afores d’Encamp. Després de les paraules, els cops. Com sempre, el motiu de la discussió aparentment seria banal. Al final, però, la dona va agafar la porra telescòpica que usa el marit en el seu lloc de treball i el va fuetejar unes quantes vegades. I a partir d’aquí, la policia mobilitzada.

La patrulla intervinent hauria hagut d’acudir al domicili en qüestió, als Cortals encampadans, una estona abans de la mitjanit. Hauria pogut constatar la inflamació i els vermells suposadament causats pels cops de la porra, a més, segons fonts veïnals, que han remarcat que fa uns mesos, a final del 2020, ja hi hauria hagut un episodi similar que també va comportar l’arrest de la dona, la implicada va mirar de calar foc a la roba de l’home, de 42 anys, amb un llumí. Va quedar en poc més que l’intent.

Es va detenir la dona, resident argentina de 35 anys i acusada d’un delicte de lesions en l’àmbit domèstic. Aquest matí, segons fonts jurídiques, ha passat a disposició judicial. I entre una cosa i l’altra, i vist que ja tenia antecedents, la Batllia ha acabat decretant l’empresonament de la dona. Això sí, en règim de semillibertat. No ha transcendit el temps que haurà de fer estada a la Comella, però mentre la pena duri, podrà deixar el centre penitenciari a les 6 del matí però hi haurà de tornar a les 3 de la tarda.

Comentaris (6)

Trending