Extravia a l’aparcament de Prat de la Creu un maletí amb xecs d’elevades quantitats

Després que un ciutadà hagi trobat la balisa, els responsables del pàrquing han mobilitzat la policia que ha aconseguit localitzar el propietari

Imatge d'una de les plantes de l'aparcament del Prat de la Creu.
Imatge d'una de les plantes de l'aparcament del Prat de la Creu. ARXIU

Sorpresa la que s’han emportat tant els responsables de l’aparcament de Prat de la Creu quan han sabut que a l’interior del maletí que un ciutadà havia trobat prèviament extraviat hi havia documentació important i, especialment, un seguit de xecs complimentats amb elevades quantitats dineràries. Una vegada aquests responsables han obert la maleta i han vist que hi havia al seu interior s’ha mobilitzat la policia.

Les fonts consultades han preferit no donar massa detalls sobre la qüestió. Sí que han admès que després d’unes poques gestions, els agents policials han aconseguit localitzar el propietari de la balisa i se l’ha citat al despatx central de la policia per retornar-li el maletí amb el seu interior intacte. El fet ha succeït al tomb de les 8 de la tarda. I el contingut del maletí ha deixat esparverat a tots aquells que l’han pogut conèixer. Sortosament, aquells que s’han adonat de l’extraviament no han dubtat a posar la balisa en bones mans.

Comentaris (3)

Trending