Expulsat un antic resident que va entrar en un domicili d’Encamp estant la llogatera dins

Suposadament la intenció de l’home, espanyol de 49 anys i amb múltiples antecedents, era robar, però el fet que l’ocupant del pis l’enxampés in fraganti va impedir el furt i va fer que l’ara condemnat per la via ràpida toqués pirandó

Cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La Batllia ha ordenat l’expulsió, en el marc d’una condemna per la via ràpida dictada aquest dijous a la tarda, d’un antic resident espanyol de 49 anys amb múltiples antecedents. La darrera aventura d’aquest home, que la policia va ‘pescar’ dimecres a la nit, va tenir el seu origen dilluns a Encamp. Suposadament, l’home pretenia furtar en un pis. Però es va trobar que una vegada va ser dins de l’habitatge va aparèixer la llogatera. I, és clar, furtar sí, però preveure que hi trobaria l’ocupant no ho va fer.

Certament, segons fonts judicials, la porta del pis no estava tancada amb clau i l’home, que vista la inicial perícia per colar-se en casa aliena semblaria que no és el primer cop que ho fa malgrat que judicialment no li consten antecedents per això -sí per altercats relacionats amb els estupefaents, per exemple-, va ser prou hàbil com per fer saltar el pany sense ni tan sols fer-lo malbé. I cap a dins. Però una vegada es va trobar que no es trobaria sol al pis, va recular i va tocar pirandó.

Lluny de deixar el país, però, va continuar deambulant pel Principat. Segurament tampoc no va pensar que la llogatera el descriuria de manera tan precisa. Però, segons les fonts judicials consultades, ho hauria fet. Encara espantada, la dona va contactar amb la policia i entre els detalls oferts i els arxius i la memòria policial, aviat van caure de qui es podria tractar. I aquest dimecres a la nit va sonar la flauta. Agents de la policia el van identificar i el van detenir, acusat d’un delicte contra la intimitat i de violació de domicili.

L’home hauria donat unes explicacions ben vagues sobre les seves intencions. Clares però avortades. Perquè, evidentment, l’ex-resident no es va endur res de res. Aquest migdia l’arrestat ha estat posat a disposició judicial i la Batllia de guàrdia, a través d’una ordenança penal condemnatòria, ha acabat acordant que se l’expulsés d’immediat. I només sortir de la seu judicial s’ha executat la pena que, per la via ràpida, l’home no ha tingut cap més remei que acceptar.

Comentaris (3)

Trending