Es presenta a les oficines d’immigració tot i tenir activa una ordre d’expulsió

L’home, de 30 anys, pretenia regularitzar la seva situació al Principat, i en descobrir-se que estava expulsat va ser detingut

Una imatge d'arxiu de la façana del Servei d'Immigració.
Una imatge d'arxiu de la façana del Servei d'Immigració. ARXIU

Tenia una ordre d’expulsió activa. Però això no li va impedir, sense manies, presentar-se a les oficines d’immigració, a l’edifici de l’Obac d’Escaldes, amb la sana intenció, suposada, d’intentar regularitzar la seva situació al Principat. Però la cosa no li va acabar de sortir bé i va acabar expulsat.

Els fets van passar dimarts passat a primera hora del matí, segons que ha exposat en un comunicat aquest dilluns la policia. L’home, de 30 anys i no resident, acabaria sent detingut acusat d’un delicte contra la funció pública. L’arrest és va produir vint minuts abans de les 9 del matí. L’interessat es va presentar a les oficines d’immigració per tal de regularitzar la seva situació al Principat.

Tanmateix en fer els tràmits i comprovacions oportunes es va observar que aquest fa objecte d’una ordre d’expulsió administrativa. En haver accedit en territori andorrà, pel motiu que fos, havia incomplert la prohibició i, per tant, va ser detingut.

Comentaris

Trending