Es controla un home a Caldea per nedar nu

En cap moment se l’ha detingut, però se l’ha traslladat al despatx central de la policia a causa de la seva negativa a cobrir-se i se l’ha acabat multant

Comentaris

Una de les piscines de Caldea.
Una de les piscines de Caldea. PABLO VARELA / CALDEA

Agents de la policia s’han hagut de personar aquesta tarda a Caldea després de rebre el requeriment dels responsables de seguretat. El motiu ha portat estupefacció entre aquells que gaudien d’una bona estona als banys termals i, sobretot, al termolúdic.  Concretament, un home, no resident, ha estat controlat per nedar nu a la llacuna de la piscina. No se l’ha detingut en cap moment, però se l’ha traslladat al despatx central i se li ha imposat una sanció per haver comés una falta.

La sorpresa ha estat enorme entre les persones que es trobaven aquesta tarda a Caldea en constatar que un dels visitants estava nadant completament nu. Els responsables de seguretat del centre termolúdic l’han advertit en nombroses ocasions perquè es cobrís. El turista, però, no ha fet cap menció de canviar la seva condició, cas omís. Per tant, s’ha procedit a controlar-lo dintre de les instal·lacions i avisar a la policia a dos quarts de cinc.

En acudir els agents, l’home tampoc no ha cedit en les seves intencions de mantenir-se nu dintre de Caldea. Per tant, s’ha procedit a traslladar-lo fins al despatx central de policia, on se l’ha acabat multant per falta d’acord. Concretament, se l’imputa per una contravenció penal associada al delicte contra els interessos generals.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending