Enxampat quan intentava entrar des de França amb un passaport falsificat

La policia també controla al llarg del cap de setmana sis homes conduint amb una taxa d’alcohol superior al límit penal, un dels quals també va insultar els agents que el van arrestar

Una imatge d'arxiu de controls al Baladrà.
Una imatge d'arxiu de controls al Baladrà. ARXIU / SFGA

La policia va detenir divendres un home que intentava entrar a país amb un passaport fals. Els fets van tenir lloc a la duana del Baladrà i, ara, aquesta persona haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic. Paral·lelament, al llarg del cap de setmana s’han controlat sis conductors al volant amb taxes d’alcoholèmia superiors al límit penal, un dels quals també va insultar els agents que procedien a la intervenció.

La primera de les operacions va tenir lloc divendres. Una patrulla que es trobava a la frontera francesa va aturar un home que volia entrar el país. Se li va demanar que s’identifiqués i l’infractor ho va fer amb un passaport que, suposadament, era el seu.

Com s’ha dit, només ho era suposadament. Els agents van constatar el document i van constatar que era fals. Per això, van procedir a la detenció de l’home, un no resident de 36 anys, a qui es considera autor d’un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

En altres intervencions, al llarg del cap de setmana la policia ha arrestat sis homes, entre 32 i 63 anys, a qui es va enxampar conduint amb taxes d’alcoholèmia superiors al límit penal, que és de 0,8 grams per litre de sang. La més elevada, segons s’ha informat des del cos, era de 2,09. A més, en una de les intervencions, el detingut va injuriar els agents del cos, fet que suposa un presumpte delicte contra l’honor.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending