Ensurt per la presència d’un nen al costat d’una finestra a Ciutat de Valls

Agents de circulació han pogut accedir al domicili, on se sospitava que l’infant, a qui han pogut apartar del perill, s’havia quedat sol, i han trobat un adult que havia patit un episodi brusc de somnolència

La intervenció dels agents de circulació ha avortat la situació de risc.
La intervenció dels agents de circulació ha avortat la situació de risc.

Ensurt el que s’ha viscut aquest matí al carrer Ciutat de Valls d’Andorra la Vella. Bombers, policies i agents de circulació han hagut d’entrar a un pis on s’havia detectat la presència d’un nen petit al costat  de la finestra i amb el risc de caure. Els urbans han pogut entrar al domicili i avortar la situació de perill. Un cop a dins han constat que l’infant no estava sol sinó amb un adult que hauria patit un episodi de somnolència.

L’alerta ha saltat cap a les del deu del matí. Alguns vianants han observat la presència del nen al costat de la finestra i amb la sensació que es trobava sol al pis. Ràpidament, i davant la percepció que hi havia el risc que l’infant, d’uns dos anys d’edat, pogués acabar caient, s’ha avisat el servei d’emergència.

Els primers a arribar a la zona han estat efectius del servei de circulació de la parròquia. Han constatat que es podia entrar al pis sense força la porta i ho han fet, apartant de seguida el xiquet de la finestra. A l’interior de la casa han localitzat un adult que, per causes que no han transcendit, s’hauria quedat adormit de forma brusca.

A la zona també s’han desplaçat efectius del cos de bombers, de la policia i del servei d’emergències mèdiques (SUM). Afortunadament, la ràpida actuació ha servit per avortar la situació de risc i ha fet que tot hagi quedat en un petit ensurt.

Comentaris (5)

Trending