Ensurt a Encamp amb la caiguda d’un tram d’una grua dins d’un celobert

L’incident, que ha afectat un edifici de l’avinguda Joan Martí, davant per davant de Prada Moles gairebé, sortosament només ha causat danys materials

La grua hauria caigut per la part posterior d'aquests edificis.
La grua hauria caigut per la part posterior d'aquests edificis. ARXIU

Poc abans de les dues de la tarda i per raons que per ara no s’han pogut determinar, un tram d’una grua participant en uns treballs de construcció que estava suportada en un semi-remolc s’ha abocat sobre un celobert d’un pis d’un edifici de l’avinguda Joan Martí d’Encamp, causant un fort ensurt i, sortosament, només danys materials i encara de no gaire rellevància.

El succés ha passat al tomb de l’edifici número 117 de la cèntrica avinguda encampadana, a prop del seu accés sud i gairebé davant per davant de la zona esportiva de Prada de Moles. Ara per ara no se sap què ha fet que el tram de grua s’hagi desprès i s’hagi colat al celobert de l’edifici adjacent al terreny on hi havia col·locat el giny.

Entre d’altres, s’han desplaçat fins al lloc dels fets els bombers, que han constatat els danys i han descartat, també, que la caiguda del tram de grua hagi afectat cap element estructural de l’immoble on ha anat a parar el tros de l’estructura metàl·lica.

Comentaris

Trending