Ensurt a la Baixada del Molí per un cotxe desfrenat

El vehicle, que es trobava aparcat al costat de l’entrada del pàrquing de la seu de la Justícia, ha travessat el carrer i s’ha frenat finalment a la vorada de l’altre cantó de la via, fet que ha evitat que impactés contra els locals comercials de la zona

El vehicle s'ha vist frenat, afortunadament, pel voral.
El vehicle s'ha vist frenat, afortunadament, pel voral.

Un cotxe desfrenat ha provocat un bon ensurt aquest migdia a la Baixada del Molí. Es trobava aparcat al carrer Mercé Bonell, al costat de la seu de la Justícia, i ha acabat avançant cap a la via principal. Finalment, ha topat la vorera i, afortunadament, no anava prou ràpid per pujar-hi, fet que hauria pogut provocar danys als aparadors comercials de la zona.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de dues de la tarda. El vehicle es trobava aparcat al carrer Mercé Bonell, al costat de l’entrada de l’aparcament de la seu judicial. Per causes que es desconeixen, s’ha desfrenat i s’ha mogut cap a la Baixada de Molí, travessant el carrer, afortunadament sense topar amb cap altre cotxe.

Un cop a l’altre costat del carrer, s’ha vist frenat pel voral de la vorera, on no hi ha pujat. Això sí, l’ensurt ha estat important per als ocupants dels locals comercials de la zona, cap on es dirigia el vehicle, que ja es temien que s’acabés consumant el xoc.

Comentaris (3)

Trending