Enganxat per conduir sense permís se’l deté en possessió d’una ‘targeta-ganivet’

A l’home, resident de 43 anys, se li atribueixen un delicte contra l’administració de Justícia i un altre contra la seguretat col·lectiva

Comentaris

Un exemple de 'targeta-ganivet'.
Un exemple de 'targeta-ganivet'. ARXIU

Un control rutinari. I un conductor sense permís però, amb tot, conduint. Al final, més enllà de l’arrest per estar al volant sense haver-ho d’estar, a l’home, un resident de 43 anys, se’l va detenir acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per portar a sobre una ‘targeta-ganivet’.

Els fets van passar la matinada de dissabte a Andorra la Vella. Era pels volts de 2/4 de 3 de la matinada quan una patrulla, en un control, va decidir aturar de forma rutinària al bell mig de la carretera un vehicle. El seu conductor, l’esmentat resident de 43 anys, va resultar tenir el permís de conduir suspès arran d’una ordenança penal. A més, com s’ha dit, se li va trobar el ganivet camuflat en un format de targeta.

Per tot plegat, l’home va ser detingut acusat, com s’ha esmentat, per un delicte contra la seguretat col·lectiva en relació amb la ‘targeta-ganivet’ i un altre de l’administració de Justícia per anar conduint tot i tenir el permís retirat.

Comentaris (5)

Trending