Donat d’alta el conductor del cotxe que va bolcar anit a l’avinguda Rocafort

Es tracta d’un resident de 27 anys que pilotava una Suzuki Ignis d’una empresa de seguretat del Principat

Veïns i usuaris de la via ajudant el conductor a sortir del vehicle.
Veïns i usuaris de la via ajudant el conductor a sortir del vehicle.

El conductor del Suzuki Ignis d’una empresa de seguretat del país que aquest dimecres a la nit va sofrir ferides en accidentar-se a l’avinguda Rocafort de Sant Julià ha estat donat d’alta durant la matinada després que se li hagin fet les revisions oportunes al servei d’Urgències de l’hospital. L’home, un resident de 27 anys, va quedar inicialment atrapat dins el cotxe i en sortir-ne referia dolor al pit i a un braç.

Amb l’ajut dels bombers i amb una ambulància del SUM va ser traslladat al centre hospitalari mentre els equips de seguretat (policia, agents de circulació) s’encarregaven de retornar el vehicle a la seva posició normal i retirar-lo de la calçada. I és que va quedar de panxa en l’aire i, a més a més, al bell mig de la via, el que va obligar a tallar la circulació per l’interior de Sant Julià. L’accident va passar poc després de les 11 de la nit.

Els bombers al lloc de l'accident, amb el vehicle bolcat a uns metres.

Relacionat

Ferit el conductor d’un vehicle d’una empresa de seguretat en bolcar a l’avinguda Rocafort

El sinistre va tenir lloc poc abans d’arribar a l’hotel Imperial, just després de la zona d’obres per la construcció de l’Espai Rocacorba. Testimonis presencials atribuïen inicialment a algun element relatiu a les obres que hauria contribuït a desestabilitzar el vehicle. En tot cas, l’atestat policial serà l’encarregat de dir-ho. En la seva pèrdua de control, el Suzuki Ignis va causar danys a tres vehicles més que estaven estacionats en les immediacions d’on hi va haver el sinistre.

Comentaris

Trending