Detingut un turista anglès per noquejar-ne un altre al bell mig del Pas de la Casa

(AMB VÍDEO) Han estat les descripcions de testimonis de l’agressió el que ha permès localitzar l’agressor que, de fet, amb prou feines s’havia distanciat un parell de centenars de metres dels llocs dels fets en una matinada amb altres ‘mogudes’ a la localitat fronterera

Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa.
Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquesta matinada un turista anglès de 27 anys que ha causat lesions d’importància al rostre a un altre turista, en el transcurs d’una aparent discussió que ha passat a agressió a l’avinguda d’Encamp del Pas de la Casa. La batussa ha tingut lloc en una altra nit de festa amb queixes d’alguns veïns i crides a la comprensió d’altres, que consideren que la situació és la mateixa des de fa molts anys.

Patrulles de la policia ja estaven pel Pas per la vigilància habitual i perquè des d’algunes zones de la localitat fronterera ja s’havia reclamat la seva presència per les concentracions de joves (al vídeo) que hi havia a l’exterior d’alguns establiments, generant sorolls i ‘lluites’ entre ells amb alguns flocs de neu. 

Res que no s’hagués vist en altres ocasions, com recordaven alguns veïns però que aquest hivern, després d’un 2020-2021 de calma absoluta per la pandèmia, estan sent denunciats constantment per altres residents i comerciants, que reclamen poder compatibilitzar de millor manera el descans dels veïns amb l’alegria i xerinola que envaeix els turistes.

Sia com vulgui, en un marc de diversió i de consum d’alcohol, i en un indret diferent a allà on hi havia la concentració davant la porta d’algun local d’oci i restauració, un home, per motius que no han transcendit del tot, ha clavat un cop de puny a la cara a un altre, caient d’immediat i quedant immòbil al terra. Mentre companys de l’agredit advertien la policia, l’agressor marxava el lloc. Però no ho ha fet gaire enllà.

Perquè tot i que els companys del ferit i altres testimonis inicialment han perdut de vista l’agressor, les seves explicacions i descriptiu del jove que havia colpejat el noi que es recargolava de dolor al terra, han estat suficients perquè els agents, en una petita recerca, hagin localitzat el sospitós al mateix carrer. Una vegada cercat no hi ha hagut dubte que era l’autor dels cops. I amb una ferida oberta i sagnant al cap com tenia el noquejat, els agents no han tingut cap més remei que detenir l’agressor.   

Comentaris

Trending