Detingut un turista per agredir la dona a l’hotel

La parella hauria tornat a l’allotjament la nit de divendres a dissabte després de sopar i arran d’una discussió l’home, de 49 anys, hauria propinat diversos cops a l’acompanyant

Comentaris

Una manilles policials.
Una manilles policials. POLICIA D'ANDORRA

Havia de ser, suposadament, un cap de setmana de relax. De tranquil·litat. Però es va estroncar aviat de mala manera. Amb alcohol en excés, amb cops a mansalva i amb unes manilles als canells d’un dels dos integrants d’una parella que s’allotjava en un hotel del país. De fet, va ser a l’establiment hoteler on la matinada de divendres a dissabte va haver d’acudir una patrulla de la policia davant l’avís que en una habitació hi havien crits i soroll.

En efecte, durant la matinada de divendres a dissabte, i suposadament després d’anar a sopar, la parella en qüestió hauria tornat a l’hotel on s’allotjaven. L’home, de 49 anys, presentava un notable estat d’embriaguesa. Sia com vulgui, els dos cònjuges haurien discutit i de les paraules l’home hauria passat a les mans, propinant diversos cops a la dona. Quan els agents es van presentar al lloc del requeriment, van poder constatar com hi havia senyals de l’agressió i en conseqüència va ser detingut acusat d’un delicte de violència de gènere.

L’home va passar a disposició judicial durant la tarda d’aquest dissabte, quan també van ser enviats cap a les dependències judicials, dos conductors que les hores prèvies havien estat detinguts en donar positiu a sengles controls d’alcoholèmia. Tots plegats van ser condemnats per la via ràpida i després de les penes condicionals i les multes corresponents van recuperar la llibertat.

Comentaris (1)

Trending