​Ruixa amb gas pebre un veí que passejava un gos al Forn de Canillo

L’home detingut, que presentaria un important estat d’embriaguesa, hauria descarregat tot l’esprai damunt de l’altre resident en el mateix edifici i que va intentar agredir també amb una arma de defensa elèctrica; ha quedat en llibertat després de respondre davant la Batllia

Un revolt a la carretera del Forn, a prop d'un acabarien succeint els fets.
Un revolt a la carretera del Forn, a prop d'un acabarien succeint els fets. ARXIU

La policia ha hagut de detenir les darreres hores un home resident en un edifici a la carretera del Forn de Canillo per ruixar amb gas pebre un veí que passejava un gos i que segons fonts sanitàries hauria sofert una important irritació als ulls. L’arrestat, que també va intentar agredir l’altre resident al mateix edifici amb una defensa elèctrica, presentava segons fonts veïnals coneixedores del cas un important estat d’embriaguesa.

Els fets s’haurien desencadenat una estona de les 8 de la tarda d’aquest dimarts. La víctima passejava per la zona el seu gos aparentment sense cap mena d’incidència i degudament lligat. També sense cap motiu aparent, l’home que acabaria detingut més tard va començar a escridar el veí que havia tret la mascota. I seguidament després de l’escridassada i sense intercanviar cap paraula hauria buidat, l’agressor hauria buidat completament el pot d’esprai damunt el veí.

No content amb la ruixada amb el gas pebre, l’home, que segons les fonts sanitàries consultades efectivament donaria una taxa d’alcoholèmia força elevada després que fos controlat per la policia, hauria mirat de colpejar i atacar el veí amb una eina tipus pistola Taser. L’agredit, com va poder, va desfer-se de l’agressió i va tornar al seu domicili des d’on, segons les fonts consultades, hauria avisat tant als serveis sanitaris com a la policia.

Una ambulància del SUM s’hauria desplaçat fins al lloc dels fets per atendre l’home, que a banda de la forta irritació sobretot ocular, però també a la pell, producte de l’efecte del gas pebre, també tenia dificultats per respirar arran de l’impacte del mateix producte químic. Els agents de policia van arribar tot seguit i van haver d’anar a cercar l’agressor al seu domicili, on haurien localitzat tant la defensa elèctrica com l’esprai buit. El detingut seria un resident de nacionalitat francesa. L’home ha passat a disposició judicial durant la jornada d’avui i aquesta tarda ha recuperat la llibertat, presumiblement després d’una condemna per la via ràpida.

Comentaris (6)

Trending