Detingut un pare acusat de maltractar el seu fill en un domicili ‘supervisat’ per Afers Socials

L’home va ser arrestat dilluns a la tarda en el marc d’una causa judicialitzada i va recuperar la llibertat 24 hores després un cop va passar a disposició judicial

Comentaris

Cotxes policials a la Seu de la Justícia.
Cotxes policials a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Fa ben bé un any que tenen un cert seguiment, una certa ‘supervisió’ per part de tècnics d’Afers Socials que, fa uns mesos, van haver d’intervenir amb certa intensitat per assegurar la bona marxa d’una llar del Principat. Després d’estar temps sota els focus i tornar a l’anonimat, tot plegat es va trencar aquest dilluns, la policia, en el marc d’una causa judicialitzada, va haver de detenir un home acusat d’un delicte contra la integritat en l’àmbit domèstic. Un pare que hauria maltractat el fill, en definitiva.

Després d’unes ràpides diligències, i per tal d’evitar que el suposat maltractament anés a més, els funcionaris, amb ordre judicial, van intervenir i van procedir a la detenció de l’home al seu domicili. El cas es gestiona amb molta discreció per tot el que ha envoltat aquesta família. El que és clar que el fill, de 12 anys, hauria rebut alguna agressió. Alguns cops. I suposadament tot plegat s’hauria advertit almenys d’inici pels tècnics d’Afers Socials.

Amb tot, a darrera hora d’aquest dimarts, l’home va ser posat a disposició judicial. L’arrestat hauria justificat el seu comportament, entre altres coses, pel fet que era el menor el que s’havia posat agressiu. I que davant aquest actitud hauria d'haver actuat en conseqüència.

Comentaris (4)

Trending