Detingut un home per fugar-se quan el van voler controlar per conduir borratxo i sense permís

Els fets es van produir aquest dilluns a Encamp, al volt de les 20:00 h, on la policia li va demanar que aturés el vehicle, que va abandonar més endavant i va continuar fugint a peu

Cotxes de policia davant la Seu de la Justícia.
Cotxes de policia davant la Seu de la Justícia.

Un home va ser detingut aquest dilluns per fugar-se quan la policia el va controlar a l’alçada d’Encamp. Concretament, conduïa borratxo i amb el permís retirat, a més d’emprendre la fugida a peu després d’abandonar el seu vehicle a un punt rodó més enllà del nou vial. Finalment, al volt de les 20:00 h se’l va poder interceptar després d’haver de perseguir-lo.

Aquest dilluns la policia va haver de protagonitzar una persecució a peu per Encamp, després que un home emprengués una fuga fins al centre d’Encamp en abandonar el seu vehicle. Una mica abans de les 20:00 h els agents van interceptar un cotxe que ja es tenia identificat, ja que el conductor havia circulat en diverses ocasions amb el permís retirat.

L’home, de 55 anys, va ignorar el control i va accelerar cap al nou vial d’Encamp, on va abandonar el vehicle en el punt rodó. D’aquesta manera, va emprendre la fuga a peu cap al centre de la parròquia, on finalment la policia el va poder interceptar i detenir. En realitzar-li el control d’alcoholèmia va donar positiu en un grau força elevat.

D’aquesta manera, i sumant les diferents accions que va portar a terme el detingut, com conducció sota els efectes de l’alcohol i amb el permís retirat i, a més, fugar-se quan se li havia requerit l’alt, són diversos els delictes que se li imputen. Concretament, és el presumpte autor d’un delicte contra l’administració de la justícia, seguretat col·lectiva i funció pública.

 

 

Comentaris

Trending