Detingut després d’accidentar-se conduint amb tres cops més d’alcohol del permès

Un resident de 63 anys ha resultat ferit lleu aquesta passada mitjanit en perdre tot sol el control del vehicle en què circulava pel carrer Torrent de la Canadilla d’Encamp

El conductor ha perdut el control i el vehicle ha quedat tombat sobre un lateral.
El conductor ha perdut el control i el vehicle ha quedat tombat sobre un lateral.

La policia ha hagut de detenir aquesta passada mitjanit un home resident de 63 anys després que  patís un accident al carrer Torrent de la Canadilla d’Encamp. L’home ha perdut el control del vehicle, un Fiat Marea, tot sol. I ha resultat ferit tot i que sense que les lesions sofertes revestissin gaire gravetat. Això sí, l’accidentat anava ebri.

I és que arran de l’accident, i una vegada fetes les atencions pertinents, en el control d’alcoholèmia que se li ha fet ha donat un resultat positiu molt elevat: 2,60 grams d’alcohol per litre de sang, el que vol dir que més que triplicava la taxa màxima permesa per no ser detingut. Per tant, ha hagut de ser arrestat i passarà a disposició en les properes hores.

accident1
Policies, agents de circulació i bombers al lloc dels fets.

L’accident ha passat deu minuts després de les 12 de la nit, i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat agents del servei de circulació d’Encamp, una patrulla de la policia, una ambulància dels bombers i un vehicle del cos de salvament, que ha hagut d’ajudar a sortir l’accidentat de l’interior del vehicle.

accident3
L'accident ha passat deu minuts després del punt de la mitjanit.

 

Comentaris

Trending