Detingut un conductor per anar drogat i el seu acompanyant per haver-li venut l’haixix

La policia va dur a terme els dos arrestos a prop del comú d’Encamp en detectar un turisme que feia maniobres estranyes

Un cotxe de la policia circulant per un carrer.
Un cotxe de la policia circulant per un carrer. Toni Solanelles

Després d’aturar un vehicle que feia maniobres estranyes a prop del comú d’Encamp, la policia va acabar detenint els dos ocupants del mateix. Un, el conductor, per un delicte contra la seguretat en el trànsit i, l’altre, per un delicte contra la salut pública. Els fet van passar la matinada de dimecres i els dos implicats, de 18 anys, no van recuperar la llibertat fins passar per davant del batlle.

Els estranys del vehicle van fer aixecar sospites a una patrulla del cos de policia, que ha fet aturar el cotxe. En primer lloc, es va practicar un test d’alcohol i de drogues al conductor. Va donar positiu al drogo-test i va quedar detingut per aquesta circumstància. Per posar en perill la seguretat col·lectiva.

Els agents, però, van procedir a escorcollar l’automòbil i van localitzar un embolcall que contindria poc menys de deu grams d’haixix. L’acompanyant va admetre que la droga li havia subministrat ell al conductor. Que li havia venut. En conseqüència, va ser detingut pel delicte contra la salut pública.

Comentaris (2)

Trending