Detingut per apallissar la parella i trencar-li dues costelles

L’agressió va tenir lloc la matinada de dijous a divendres i l’home, un resident d’uns 50 anys, haurà d’afrontar càrrecs per un delicte de violència de gènere

Un vehicle de la policia de trànsit en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un vehicle de la policia de trànsit en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia va detenir el passat divendres un home després que aquest provoqués serioses lesions a la seva parella. La dona va patir ferides de consideració, fins i tot amb alguna costella trencada. Un cop avisat, el cos va localitzar l’agressor i el va controlar. Haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte de violència de gènere.

Els fets van tenir lloc la nit de dijous a divendres. La policia va ser advertida de la forta discussió que s’hauria produït entre home i dona. Aquesta, finalment, hauria degenerat en una agressió força violenta. Les fonts consultades apunten que la víctima va patir serioses lesions, inclosa amb algun os trencat.

Rebut l’avís, la policia es va mobilitzar i la mateixa matinada va poder localitzar i detenir l’home. Es tracta d’un resident d’una cinquantena d’anys. Posteriorment, es va poder constatar que l’agressió va ser força greu. A banda dels cops rebuts a la cara i al cos, els serveis mèdics van poder constatar que la dona patia el trencament de dues costelles.

Per això, l’home ja ha estat posat a disposició judicial. Haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra la integritat de les persones. Més concretament, per violència de gènere.  

Etiquetes

Comentaris

Trending