Desplegament per evacuar un home amb una important intoxicació etílica que s’ha posat agressiu

Els bombers han estat advertits que un ciutadà es trobava indisposat al carrer Babot Camp d’Andorra la Vella i quan l’han volgut atendre s’ha rebel·lat i ha obligat a la intervenció de la policia

Els equips d'emergència i seguretat en plena actuació.
Els equips d'emergència i seguretat en plena actuació. Toni Solanelles

Dues dotacions de la policia han hagut d’intervenir per mirar de fer entrar en raons un home que, amb una important intoxicació etílica, s’ha mostrat molt agressiu amb els agents de bombers sanitaris que han acudit al carrer Babot Camp d’Andorra la Vella en ser alertats de la presència d’un ciutadà que semblava indisposat en unes escales de l’esmentat indret, a tocar de l’avinguda Meritxell.

Quan els bombers, que s’han traslladat a la zona en una ambulància, han volgut atendre l’home, que inicialment semblava mig endormiscat, ha reaccionat de manera violenta i s’ha alertat la policia per evitar mals majors. L’home s’ha mostrat conscient en tot moment. No obstant, donada la seva situació, se n’ha acabat fent càrrec l’ambulància del SUM que ha traslladat l’home cap a l’hospital amb l’escorta d’una de les dotacions policials.

Comentaris

Trending