Creand alerta d’un intent de ‘phising’ a través d’un SMS

L’entitat explica que els estafadors demanen clicar en un enllaç per obtenir dades personals a través d’un missatge avisant d’un problema amb el compte corrent

El canvi de rètols a la seu central de Creand, antic Crèdit Andorrà.
El canvi de rètols a la seu central de Creand, antic Crèdit Andorrà.

Creand ha alertat d’un intent de suplantació a través d’un SMS en què se sol·liciten dades personals als clients. En el missatge, els estafadors exposen que “a causa d’una activitat inusual al vostre compte, aquest s’ha suspès” i demana clicar en un enllaç per revisar la situació. Des de l’entitat bancària s’asseguren que mai es demanen dades personals a través de formularis.

El banc ha avisat a través de les xarxes socials d’un missatge SMS que s’està enviant suplantant la identitat de Creand per obtenir les dades personals de les persones. Els estafadors manifesten que “a causa d’una activitat inusual al vostre compte, aquest s’ha suspès” i demanen clicar en un enllaç per solucionar aquesta situació.

Creand Crèdit Andorrà posa en relleu que “no es demanarà mai dades confidencials a través d’SMS, correu electrònic, trucades o formularis.

Comentaris

Trending