Un cotxe xoca contra un dels pilars de l’edifici de les columnes

L’accident s’ha produït a l’avinguda Tarragona, quan un vehicle s’ha sortit de la via i ha acabat sota la vorera, emportant-se un arbre també per davant

Accident a l'avinguda Tarragona.
Accident a l'avinguda Tarragona.

Un cotxe ha xocat aquesta tarda contra un dels pilars de l’edifici de les columnes, situat a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella. El vehicle ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen i ha acabat a sobre la vorera, emportant-se també un arbre per davant.

El trànsit a l’avinguda Tarragona en sentit sud s’ha alentit a causa d’un accident en el que aparentment hi ha un únic vehicle implicat i que ha provocat que es tanqui un carril. Es tracta d’un BMW amb matrícula andorrana, que per causes que es desconeixen ha perdut el control i ha acabat topant contra un dels pilars de l’edifici de les columnes.

Segons han explicat fonts policials, la conductora del turisme sortia del carrer que dona accés al Parc Central i s’hauria espantat, fet que ha comportat la pèrdua del control del vehicle. Només s’han hagut de lamentar danys materials i el frontal del turisme ha quedat molt malmès.

La conductora visiblement afectada ha estat acompanyada en tot moment pels agents de policia que juntament amb bombers i els urbans han acudit al lloc dels fets. Els efectius del departament de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament han hagut de talar un dels arbres que estava plantat davant de l’edifici de les columnes que s’ha vist afectat per la topada.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending