Controlada una jove que intentava robar peces de roba en una botiga de l’avinguda Meritxell

La policia s’ha endut al despatx central una noia després que s’enfrontés a una dependenta de l’establiment quan ha estat descobert el presumpte furt de mercaderia

Els agents acompanyen la jove enmig de l'avinguda Meritxell cap al cotxe policial.
Els agents acompanyen la jove enmig de l'avinguda Meritxell cap al cotxe policial. Toni Solanelles

La policia ha controlat poc després de les 6 de la tarda una jove que, aparentment, hauria intentat sostreure peces de roba d’una cèntrica botiga i coneguda franquícia ubicada a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. La noia hauria mostrat una actitud agressiva davant les dependentes de l’establiment quan s’ha sabut descoberta després que li cridessin l’alto.

Hauria estat l’encarregada de la botiga la qui ha avisat del fet a la policia i aquest ha desplaçat una patrulla fins al lloc que s’ha fet càrrec de la situació. Segons testimonis presencials, després que les treballadores de la botiga li recriminessin la seva acció, la jove s’ha encarat a les dependentes mostrant-se agressiva i desafiant. El comportament hauria canviat poc després amb l’arribada dels agents.

Vers 1/4 de 7 de la tarda, la jove i els dos agents han sortit de l’establiment camí del vehicle retolat estacionat a pocs metres de la botiga. Un dels agents duia una bossa amb la roba que presumptament la controlada -que no detinguda- hauria intentat sostreure. La dona ha estat traslladada cap al despatx central per fer els tràmits pertinents.

Si, com sembla, el valor de compra, el preu de cost de la mercaderia, no supera els 600 euros, a la jove se li faran les diligències corresponents a una contravenció penal, és a dir, a una falta. Li imposaran una multa i poca cosa més, especialment si es tracta d’una persona resident, circumstància que fins ara no s’ha pogut corroborar.

Etiquetes

Comentaris

Trending