Busquen per expulsar del país l’home que diumenge pretenia accedir al pis embargat i subhastat

Ciutadà francès condemnat per deutes múltiples i per introduir una arma il·legal al Principat, va tornar a Andorra després de cinc anys sense fer-ho i aquest dimecres hauria estat vist per la zona dels trasters de l’immoble d’Arinsal en què va viure

Un control policial.
Un control policial. ARXIU

La policia té activada la recerca d’un home de nacionalitat francesa que durant alguns anys va viure al Principat i que en fa cinc va ser-ne expulsat administrativament arran d’uns fets que li acabarien valen una condemna per haver introduït una arma il·legal al país. El cos de l’ordre el cerca després que diumenge el controlés a Arinsal quan pretenia accedir a l’apartament que havia estat seu i que aquest dimecres se l’hagi tornat a veure en la zona dels trasters del mateix edifici, situat a la carretera general mateix.

Conscient la policia que l’home continua corrent pel Principat tenint una ordre d’expulsió vigent encara per cinc anys més -l’expulsió governativa va ser decretada per un termini de deu anys-, se’l cerca per controlar-lo (i fins i tot probablement detenir-lo) i expulsar-lo o dur a terme, si escau, la decisió que pugui arribar a dictar, si fos el cas, l’autoritat judicial competent. S’han muntat alguns controls en alguns punts del país que tot i ser visibles no pretenien ser especialment intensos en un dia ja complicat en les carreteres del país.

Una imatge d'arxiu de la carretera d'Arinsal.

Relacionat

Dos propietaris per a un mateix apartament

L’home és totalment conscient que té l’ordre vigent d’expulsió. Al seu dia es va notificar al BOPA. Però després se li ha notificat en persona. I és que diumenge a la nit, poc abans de la mitjanit, es va presentar al que havia estat el seu domicili i va començar a picar a la porta amb desesperació en veure que la clau no li obria. Mentre ell trucava a la policia per denunciar que havien canviat el pany de la porta del seu domicili, l’actual propietària de l’immoble també contactava amb el cos per alertar que hi havia algú que dient que era l’amo del pis no parava de picar.

L’home que ara se cerca va admetre que feia cinc anys que no parava per Andorra -de fet, com queda clar, ni tan sols ara hi hauria hagut de venir-, però suposadament no estava al corrent que al seu dia se li va embargar l’habitatge entre altres coses, almenys, pels deutes que tenia contrets amb la comunitat de propietaris. El procés va anar seguint i just abans de l’esclat de la pandèmia es va subhastar el bé que va comprar l’actual titular de l’immoble i qui també trucava a la policia quan l’ara recercat es queixava del canvi de pany.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending