Donen d’alta l’home agredit a Sant Julià

La víctima, colpejada amb un pal de ferro a l’avinguda Verge de Canòlich, ha estat atesa a l’hospital d’un fort trau al cap, al costat de l’orella, però el seu estat no revesteix gravetat

Comentaris

Efectius del cos de bombers atenen l'home agredit.
Efectius del cos de bombers atenen l'home agredit. B. N.

L’agressió, segons els testimonis, ha estat “brutal”. Afortunadament, les conseqüències han sigut relativament lleus. L’home colpejat aquest matí per un altre amb una barra de ferro en ple centre de Sant Julià no pateix ferides greus. Ha estat atès a l’hospital d’un, això sí, fort trau al cap però ja ha estat donat d’alta. Paral·lelament la policia segueix la recerca de l’agressor, tasca a la qual ajuda el fet que alguns testimonis han pogut agafar la matrícula del vehicle amb el qual ha escapat el principal sospitós.

Els fets han tingut lloc al voltant de les onze del matí, a l’avinguda Verge de Canòlich, poc abans de la plaça Major. Segons han explicat vianant que les han pogut presenciar, víctima i agressor caminaven en direcció contrària per la via quan, sense que, per ara, es puguin discernir els motius, un d’ells ha agafat una barra de ferro i ha colpejat a l’altre.

“Ha estat brutal”, ha assegurat un dels testimonis. La víctima ha quedat estesa a terra mentre que l’agressor ha fugit agafant el seu vehicle. No, però, sense que alguns vianants hagin pogut anotar el número de la matrícula.

home agredit sant julià
L'home, ja a la camilla, a punt d'entrar a l'ambulància.

Alertats pels testimonis, cap al lloc dels fets s’han desplaçat dues ambulàncies per atendre l’agredit així com agents del servei de circulació i del cos de policia, que han començat les primeres indagacions per mirar d’esbrinar què ha passat exactament. Entre altres coses, estan buscant càmeres de videovigilància que puguin haver gravat alguna cosa que els ajudi en la investigació.

L’home agredit ha estat atès en un primer moment a una de les dues ambulàncies desplaçades al lloc dels fets. Posteriorment, ha estat traslladat al servei d’urgències de l’hospital de Meritxell. Allà s’ha comprovat que el cop no havia revestit excessiva gravetat, més enllà de l’aparatositat de la ferida provocada, un fort trau al costat de l’orella. Se l’ha pogut suturar i donar-li l’alta.

Comentaris (1)

Trending