Una batussa de parella ‘desperta’ Ciutat de Valls i obliga a mobilitzar policia i SUM

Els crits i els cops a les 7 del matí han portat nombrosos ciutadans a avisar el cos d’ordre, que ha desplaçat fins a tres patrulles fins a l’escenari dels fets, que han requerit assistència mèdica però no detencions

Una imatge d'arxiu de la zona on han passat els fets.
Una imatge d'arxiu de la zona on han passat els fets. ARXIU

Una batussa entre una parella en un domicili del carrer Ciutat de Valls, al barri d’Andorra la Vella que porta el mateix nom, ha ‘despertat’ en certa manera els veïns de la zona. Diverses han estat les trucades advertint de la situació que hauria rebut la policia, que ha mobilitzat fins a tres patrulles per uns fets que han agafat espectacularitat per les autolesions que s’ha fet un dels cònjuges, i que han requerit la presència del SUM per la pèrdua de sang que han suposat.

La barreja de l’alcohol amb una complicada convivència haurien estat el detonador de tot plegat. I els crits i els cops han alertat els veïns, que sense saber massa què passava en un barri que sovint pateix ensurts -aquest incident ha passat dos edificis més enllà del que la mitjanit de dijous a divendres va registrar la crema d’un sofà en un dels seus habitatges- ha començat a alertar els cossos de seguretat.

L’altercat ha tingut lloc al tomb de les set del matí. En ser tan aviat, els crits i el soroll han originat més rebombori. En un moment donat de la batussa de parella, l’home ha colpejat un quadre penjat en una de les parets. Això li ha originat una ferida sagnant a l’extremitat amb la qual ha picat. Com que l’home, segons les fonts consultades, presentava un notable estat d’embriaguesa, ha acabat caient amb tan mala fortuna que s’ha obert una cella i encara el reguer de sang ha estat més important. I, sobretot, feia molta impressió.

L’equip sanitari desplaçat al lloc ha hagut d’assistir l’home. Una vegada sota control la situació, s’ha conclòs que més enllà dels crits i les auto-lesions, per dir-ho d’alguna manera, no hi havia hagut cap element de rellevància que hagués de suposar la detenció de cap dels cònjuges, amb la qual cosa, amb el retorn a la calma s’ha donat per finalitzada la mobilització.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending