L’autòpsia confirma la indisposició prèvia que va patir l’esquiador mort al Tarter

El fèretre del turista espanyol de 63 anys, que passava uns dies al Principat amb la dona i un fill, hauria de ser traslladat els propers dies a les immediacions de Madrid

L'home va topar contra el paravent d'una pista.
L'home va topar contra el paravent d'una pista. ARXIU

L’autòpsia que s’ha practicat aquest dijous al turista de 63 anys que va morir aquest dimecres mentre esquiava a la pista El Llop del Tarter ha confirmat la disposició prèvia que l’home hauria patit i com a conseqüència de la qual hauria patit l’accident. Rodolant damunt la neu va anar a picar de cap contra un paravent de la part baixa de l’esmentada pista, produint-se greus lesions cranials i, especialment, facials.

Tot i això, les ferides arran del cop de cap, que no estava cobert per un casc, no haurien estat fatals si no hagués patit l’aturada cardíaca de la qual no es va refer i que, suposadament, tindria el seu punt de partida abans de la caiguda. L’accident va passar cap a 2/4 d’1 del migdia d’aquest dimecres i els pisters i sanitaris del Tarter no van poder fer res per salvar-li la vida a l’home.

El malaurat esquiador s'ha encastat contra un paravent (similar al de la dreta) de la pista El Llop.

Relacionat

Un defalliment coronari previ ha provocat el xoc de l’esquiador mort al Tarter

Encara a manca de tràmits burocràtics després de la pràctica de l’examen forense, està previst que el fèretre del malaurat esquiador sigui traslladat a la rodalia de Madrid entre demà o dissabte a tot estirar. L’home havia vingut a passar uns dies al Principat amb la seva dona i un fill.

Comentaris

Trending