L’atropellat a Sant Julià evoluciona bé malgrat que continua a l’UCI de Sant Pau

Quan es tinguin els resultats de la prova de tòxics es prendrà declaració al conductor de la furgoneta implicada, que no hauria anat a la velocitat adequada i aparentment estaria distret

Una imatge del pas de vianants on hi va haver el sinistre.
Una imatge del pas de vianants on hi va haver el sinistre. b. n.

El jove de 26 anys atropellat aquest dijous en un pas de vianants a la part alta de l’avinguda Verge de Canòlich evoluciona favorablement tot i que continua ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital barceloní de Sant Pau i, per tant, els metges són molt prudents. Però l’evolució de les darreres hores ha estat positiva i ara es veu el quadre mèdic amb més optimisme tot i la gravetat de les múltiples lesions que pateix.

L’atropellament va tenir lloc aquest dijous a les 8 del matí quan el jove ara ferit sortia de casa seva. El noi va creuar l’avinguda Verge de Canòlich a l’altura del número 104, just en el punt d’accés al denominat Espai Rocacorba. El va envestir literalment un Dacia Dokker que conduïa un home de 28 anys que, com la víctima, també és resident a Sant Julià de Lòria. El jove va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia i per aquest motiu no va ser detingut en aquell instant, encara que no es descarta que l’arrest pugui produir-se més endavant.

El pas de vianants on va tenir lloc l'atropellament amb una marca relativa a l'accident.

Relacionat

El jove ingressat a l’UCI de Sant Pau en estat molt greu sortia de casa quan ha estat atropellat

Tot depèn de l’evolució de les lesions del ferit i, també, dels diversos elements que vagin apareixent en relació amb l’atestat que s’està elaborant. De fet, segons les fonts consultades, s’està a l’espera del resultat de la prova de tòxics per prendre declaració a l’implicat amb més profunditat. I és que el vehicle implicat no va fer intenció de frenar en cap moment. El Dacia no es va aturar fins uns quants metres del lloc dels fets i després d’haver envestit el jove ferit.

Segons diverses fonts consultades, el cotxe en qüestió circulava a una velocitat no adequada per la via on passava, on hi ha diversos passos de vianants com el del punt on hi va haver l’envestida del vianant, i, també, s’està analitzant si hi va haver algun element de distracció -com per exemple l’ús del mòbil- que hagués reduït les capacitats d’atenció del conductor.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending