El jove ingressat a l’UCI de Sant Pau en estat molt greu sortia de casa quan ha estat atropellat

Tant la víctima de l’accident, de 26 anys, com el conductor de la furgoneta Dacia Dokker que l’ha envestit a l’altura del número 104 de l’avinguda Verge de Canòlich, de 28 anys, són veïns de Sant Julià

El pas de vianants on va tenir lloc l'atropellament amb una marca relativa a l'accident.
El pas de vianants on va tenir lloc l'atropellament amb una marca relativa a l'accident. B. N.

El jove de 26 anys que roman ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital de Sant Pau en estat molt greu ha estat atropellat just quan sortia de casa, pràcticament davant per davant del pas de vianants on l’ha envestit una furgoneta Dacia Dokker. Tant el ferit com el conductor del vehicle implicat, de 28 anys, són veïns de Sant Julià. El sinistre ha passat vers les 8 del matí a l’altura del número 104 de la laurediana avinguda Verge de Canòlich.

El noi ferit ha estat traslladat en helicòpter fins a l’hospital de Sant Pau de Barcelona on ara està ingressat a l’UCI tractant-lo especialment d’un traumatisme cranioencefàlic greu que fa témer per la seva vida. També s’ha fet múltiples fractures a conseqüència del fort impacte que ha rebut, tant per part del vehicle com després en caure. Segons fonts de l’hospital català, els metges que l’atenen estan pendents de la seva evolució i fins que no se l’estabilitzi no es pot fer cap pronòstic.

En el lloc on hi ha hagut l’atropellament, just on ara hi ha l’accés cap a la plaça Rocacorba recentment inaugurada, no hi havia cap marca de frenada, indicatiu de què probablement la  furgoneta Dacia Dokker matriculada al Principat, ha envestit el jove que creuava pel pas de vianants sense fer cap acte d’intentar ni tan sols aturar-se. Això no obstant està tot sota investigació. De seguida s’ha vist que les lesions que sofria l’home podien ser molt greus. S’han activat els recursos sanitaris i d’emergències corresponents i inicialment s’ha evacuat el ferit, també resident, fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Una vegada al centre sanitari andorrà, i veient la molta gravetat i la naturalesa de les ferides, els metges han decidit activar el recurs aeri i traslladar en helicòpter el jove atropellat fins a l’hospital de Sant Pau, on se l’està tractant de les lesions gravíssimes que pateix. El conductor de la furgoneta ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia i ha quedat en llibertat tot i que els especialistes en atestats de la policia han obert el corresponent expedient per un delicte de lesions per imprudència.

L’evolució de les lesions de la víctima tindran també molt a veure amb les actuacions policials que s’hagin de fer, igual com la recepció de les proves sobre tòxics que per protocol han encomanat que es fessin els agents de policia que han intervingut en les tasques posteriors al malaurat atropellament.

Comentaris (30)

Trending