Amenaça de mort i profereix insults racistes en una disputa per un ca a la gossera

Detingut un exduaner per l’altercat que hauria protagonitzat amb una responsable de la societat que contribueix en la gestió de l’equipament públic

Les restes dels gossos es van traslladar a la gossera, on es va poder localitzar un xip en un dels cans.
Les restes dels gossos es van traslladar a la gossera, on es va poder localitzar un xip en un dels cans. ARXIU

Suposadament volia recuperar un gos que seria seu. I quan se li va dir que no ho podia fer, o almenys no de la manera que ho pretenia, va muntar en còlera i va començar a desbarrar contra la persona que en aquell moment hi havia de responsable a la gossera oficial ara per ara encara oficialment gestionada per Govern. Tot plegat va suposar la detenció de l’home, d’una seixantena d’anys i duaner abans del retir professional.

La detenció s'hauria produït aquest divendres a la tarda arran d'una denúncia prèvia per uns fets succeïts en les instal·lacions que hi ha a tocar de la Borda Vidal, en les immediacions de la zona frontera. Les fonts consultades no han pogut precisar amb exactitud quina seria exactament la situació del gos que pretenia recuperar qui acabaria arrestat ni tampoc quan van succeir els fets denunciats. Però sí que han assegurat que pel mig hi havia un ca que estava dipositat a la gossera.

Davant la negativa a ser-li lliurat l’animal, l’home va girar-se contra la integrant d’una de les entitats que col·labora amb l’administració en la gestió de l’equipament. Amenaces de mort, insults racistes… tot plegat i davant la sensació de temor que va comportar la situació es va advertir la policia que després de personar-se al lloc dels fets va detenir l’home que, almenys d’entrada, no va posar les coses fàcils.

Abans de traslladar-lo a dependències policials hauria estat dut fins a l’hospital perquè se li fes el reconeixement mèdic pertinent per descartar que l’alteració no fos deguda a alguna anomalia psiquiàtrica. Segons les fonts, però, des del punt de vista mèdic es va descartar qualsevol incidència i l’home ha passat la nit a les cel·les del despatx central de policia fins que aquesta tarda de dissabte ha passat a disposició judicial.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending