Acte vandàlic contra l'escultura d'un tamarro de fusta al camí del Comapedrosa

La figura s’havia col·locat tot just dimarts, en el marc d’un projecte impulsat per Andorra Turisme i realitzat per Reunió de Papaia que preveu instal•lar un ninot a cada parròquia

La figura de fusta que representa un tamarro ha aparegut embrutada amb fang.
La figura de fusta que representa un tamarro ha aparegut embrutada amb fang. Reunió de Papaia

L’empresa Reunió de Papaia ha denunciat via xarxes -i té la intenció de fer-ho també davant la policia- l’acte vandàlic que ha patit el Massa, una figura de fusta que representa un tamarro quan no feia ni 24 hores que havia estat col·locada al lloc previst, a la Massana. El ninot ha estat embrutat amb fang i han trencat també el cartell que explica el projecte, impulsat per Andorra Turisme. La idea és instal·lar d’escultures a cadascuna de les set parròquies.

El dimarts a la tarda, l’empresa, especialitzada en accions i projectes artístics, va ubicar la figura al costat del camí interpretatiu que puja cap al Comapedrosa. Justament, era un espai visible perquè així ho reclama la iniciativa, impulsada per Andorra Turisme. La idea és instal·lar un ninot representant un tamarro a cada parròquia.

De fet, la gran majoria, ja estan situats. Falta només el d’Encamp. El dimarts es va situar el Massa, nom que se li donarà al tamarro de la Massana. També es va col·locar el cartell on s’explica la iniciativa i el seu significat. Malauradament, aquest dimecres tots dos elements han aparegut amb danys considerables.

La figura havia estat instal·lada dimarts per l'empresa Reunió de Papaia.
La figura havia estat instal·lada dimarts per l'empresa Reunió de Papaia.

En concret, l’escultura de fusta ha estat guixada i tacada amb fang fent un dibuix de mal gust. Concretament, un penis. Per la seva banda, el cartell ha estat trencat i llançat a terra.

Ha estat la mateixa empresa responsable del projecte qui ha explicat els fets a les xarxes socials. Al mateix missatge ja han deixat clar que en els propers dies també presentaran una denúncia formal davant la policia.

També s'ha trencat el cartell on s'explica la història al darrere del tamarro.
També s'ha trencat el cartell on s'explica la història al darrere del tamarro.

 

Comentaris (5)

Trending