Els veïns de l'avinguda Santa Coloma reclamen solucions immediates per evitar accidents

En els pressupostos participatius de la parròquia una de les 14 propostes és millorar aquest tram de la xarxa viària

Un dels accidents més recents a l'avinguda Santa Coloma.
Un dels accidents més recents a l'avinguda Santa Coloma.

Dos accidents en dos dies consecutius, a escassos metres l’un de l’altre, ha esgotat la paciència dels veïns de la zona d’avinguda Santa Coloma que reclamen solucions a la mobilitat en la zona. Circulació de vehicles pesant, la velocitat o les obres són alguns dels motius que han assenyalat els consultats per l’Altaveu.

La paciència té un límit i quan aquesta s'esgota fa alçar la veu. Això és el que ha succeït amb els veïns de l'avinguda Santa Coloma que han vist com dos accidents en dies consecutius ha posat el focus mediàtic en la via, sense tenir en compte els "tocs menors". De fet, com ja va avançar aquest mitjà de comunicació el dia de l'atropellament, les persones que viuen la zona han reclamat en nombroses ocasions al Comú mesures, com semàfors, o alces, entre altres, per tal de facilitar la mobilitat i evitar la sinistralitat. Unes reivindicacions, però, que fins el dia d'avui han caigut en sac buit.

Els bombers treballant ja sobre lloc.

Relacionat

Aparatosa bolcada d’un vehicle a pocs metres d’on hi va haver l’atropellament mortal

No tots consideren que sigui una zona conflictiva a nivell de circulació, "si es respecta" el codi de circulació, és a dir, la velocitat establerta per a la zona o no es manipula el mòbil mentre es condueix. Un aspecte, però, que s'hi suma el gran volum de vehicles que hi circulen cada dia i, sobretot, el pas de vehicles pesants en una via que "no està adaptada per a ells". Tot i reconèixer que, a vegades, és inevitable transitar-hi en funció d'on es dirigeixen. A més, i de forma puntual, les sobres que s'estan duent a terme en la zona tampoc ajuden, carregant encara més la via.

Conscients de la problemàtica en aquest punt de la xarxa viària del país, en la segona edició dels pressupostos participatius, una de les 14 propostes té a veure amb aquesta qüestió i on els veïns reclamen que es posin mesura a través de semàfors de velocitat, alces o radars.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending