Susanne Georgi assegura que “Andorra pot aprendre molt de San Marino” pel que fa a Eurovisió

La cantant formarà part dels experts que escolliran el representant del país per a la convocatòria d’aquest 2022 a Torí, Itàlia

Susanne Georgi durant la seva actuació a Eurovisió.
Susanne Georgi durant la seva actuació a Eurovisió. Eurovisió

La cantant i empresària eurovisiva Susanne Georgi formarà part del jurat d’“Una Voce per San Marino”. Es tracta del concurs nacional, que organitza RTV San Marino, per escollir el seu representant per Eurovisió 2022, que se celebra a Torí, Itàlia el pròxim mes de maig. Georgi ha aprofitat l’ocasió per remarcar que el Principat pot aprendre molt d’aquest petit estat pel que fa a la insistència i lluita per participar al certamen europeu.

“Estic immensament feliç i és un honor que m’hagin escollit com a jurat per al festival” ha declarat Georgi. La cantant viatjarà a San Marino el pròxim dia 17 de febrer acompanyada per Francesca Aanen, directora i vocal coach d’Stars Academy. “Ells saben tot el que estic lluitant perquè Andorra torni a Eurovisió i San Marino, com a petit estat, també desitgen que el Principat torni”.

San Marino ha triat a l’andorrana com a membre del jurat per la seva trajectòria i implicació eurovisiva, a més de la seva experiència com a cantant i coach. “Andorra pot aprendre molt de San Marino, també és un petit estat que no ha parat de lluitar i apostar per la gran difusió i promoció que suposa estar presents al certamen eurovisiu”, apunta.  Com a exemple, indica que “l’any passat el seu esforç es va veure recompensat i van arribar a la final, va ser sensacional veure com un petit estat defensava els seus colors al costat dels més grans”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending