Sorpresa a la xarxa per la resposta d’un usuari de Twitter a una piulada de Xavier Espot

En el missatge, @nanuzz8zz arriba a demanar al cap de Govern que es llenci d’un edifici” i el titlla “d’incompetent” per posteriorment barallar-se amb altres tuitaires que li han recriminat les formes

La piulada de la polèmica.
La piulada de la polèmica.

“Reflexiona tu, y tírate del edificio más alto que encuentres, nos arias un gran favor, incompetente, pudrete en el pantano, tu también serás drenado, el infierno te espera”. I, per reblar el clau, dues emoticones de foc i una d’una ovella. Aquesta és la sorprenent -i tot sigui dit, poc educada- resposta que ha rebut via Twitter una piulada des del compte oficial del cap de Govern, Xavier Espot, en la qual compartia el pla Horitzó 2020-23. La contestació ha generat rebombori a la xarxa tot i que des de l’executiu s’ha optat per treure ferro a l’assumpte.

Poc es podia imaginar el màxim responsable de l’executiu la resposta que rebria el seu missatge. En ell compartia l’enllaç per accedir al Relat de l’Horitzó 2020-23, un resum del programa de Govern reformulat per adaptar-se a les conseqüències econòmiques de la crisi del coronavirus. “Esperem les vostres reflexions i propostes per una Andorra més cohesionada i pròspera”, apuntava.

La polèmica resposta li ha donat l’usuari @nanuzz8zz, un compte amb 133 seguidors que defensa que “no em creguis ni a mi ni amb ningú, investiga per tu mateix” i que “no ataquis al missatger/a, investiga el missatge”.

Pel que queda clar, això de no atacar missatger no s’ho aplica a ell. De fet, no s’ha acontentat amb l’atac al compte oficial d’Espot sinó que també s’ha embrancat en una intensa baralla a cop de piulada amb diferents usuaris que li han retret les seves formes. No ha dubtat en fer servir altres expressions injurioses tant de nou cap al cap de Govern com cap als altres tuitaires, com ara “imbècil” o “borrego” entre altres.

Fonts del Govern consultades per Altaveu han volgut treure ferro a l’incident. En tot cas, no preveuen realitzar cap acció contra el compte que ha fet el polèmic missatge, tot i lamentar les formes emprades.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending