SMS solidaris per ajudar a Ucraïna

Andorra Telecom ha activat els missatges al 828, amb un cost de 2 euros i que es destinaran a les tres ONG andorranes que treballen en el conflicte

Comentaris

Cartell per als SMS d'ajuda a Ucraïna.
Cartell per als SMS d'ajuda a Ucraïna.

Andorra Telecom ha activat l’SMS solidari al número 828 per recaptar diners per ajudar a Ucraïna. El cost de cada missatge és de 2 euros, i la recaptació es repartirà entre les tres ONG andorranes que hi estan treballant, Càritas, Creu Roja i Unicef.

Segons han explicat des de la companyia, els diners que es recaptin d’aquests SMS es destinaran al desenvolupament de les tasques que els comitès internacionals de les tres ONG estan portant a terme sobre el terreny. D’aquesta manera, Andorra Telecom aporta el seu granet de sorra per ajudar al poble ucraïnès que està patint les conseqüències del conflicte bèl·lic.

Aquesta iniciativa se suma a la que la operadora va anunciar el passat 27 de febrer, d’oferir trucades i SMS gratuïts entre Andorra i Ucraïna. Les comunicacions sense cap cost es podien donar tant des del Principat cap a Ucraïna, com aquelles que es generin en roaming des de l’altre sentit.  

 

Comentaris (1)

Trending