Núria Picas, al Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges

Farà una conferència motivacional per desgranar la seva visió més personal de la passió, el sacrifici i les satisfaccions que suposen els reptes esportius d’alt nivell

Núria Picas.
Núria Picas. COMU DE LA MASSANA

La corredora Núria Picas serà la primera en pujar aquest dimecres a l’escenari de les Fontetes amb una conferència motivacional. Sota el títol 'Núria Picas, una vida', l’esportista desgranarà la seva visió més personal de la passió, el sacrifici i les satisfaccions que suposen els reptes esportius d’alt nivell. Aquesta serà la tercera sessió del tretzè Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges d’Ordino i la Massana, que va donar el tret de sortida el passat 18 de febrer.

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana de la Massana, Guillem Forné, assegura que “en aquesta ocasió, amb plena situació de pandèmia, el Cicle pren més importància que mai ja que ens ofereix una alternativa per aprendre, somniar i viatjar a través de les experiències dels participants”.

A la Massana hi haurà dues sessions més: el 17 de març, amb Manel Montoro i Ramon Casabayó, centrada en la seva experiència en el món del submarinisme a Costa Rica; i el 24 de març, amb Núria Samaniego, que explicarà la volta al món amb la seva família.

Les entrades pel Cicle es van esgotar la primera setmana en què es van posar a disposició del públic. Per tal que en pugui gaudir tothom que ho desitgi, les tres sessions es podran seguir per streaming a través del canal youtube del comú de la Massana. A més, qui no ho pugui veure en directe, ho podrà fer quan vulgui ja que l’enregistrament es penjarà al mateix canal.

Pel que fa als assistents a la sala, un cop encetada la sessió l’accés quedarà tancat, seguint els protocols de seguretat.

Etiquetes

Comentaris

Trending